amcar

Saab Turbo Club of Norway er tilknyttet amcar som er den organsisajonen i Norge som jobber mest for å ivareta våres interesser som entusiaster uavhengig av bilmerke.

 

 MG Motor

MG motor er spesialist på Saab, spesielt motorbygging og trimming. Har du problemer med din OG 9-3 eller OG 9-5, kan det være lurt å ta en titt på hvordan du skal feilsøke på denne siden.

 

Vin tolken by Speedparts

En av Nordens ledende aktører innen orginale og uorginale Saab-deler har denne siden hvor en kan sjekke opp forskjellige Saab modeller og utstyrsnivå fra fabrikk ved å skrive inn chassisnr.

 

eSaabParts

En meget nyttig side hvor en kan sjekke opp deler/delenr. på nyere Saab modeller. Her finnes også tegninger på det meste.

 

Saab WIS Online

Saab Workshop Information System Online, er en side som inneholder instruksjoner på hvordan det meste kan/skal fikses på Saab 9-3, 9-5 9-2X og NG900, og hvilke deler, oljer, tennplugger osv. som skal benyttes.

Er finner en svært detaljere beskrivelser med bilder på det meste.

 

Trionic Tuning

Et forum for det som ønsker å modifisere sine Trionic eller Diesel Ecuer. Her får en hjelp til det meste om en spør. Men det er ikke et forum for gratis software, les reglene og følg disse.

 

 Saab 9-5NG SportCombi and 9-4X

Her er en oversikt på alle 9-4X og NG9-5 SC produsert, samt alle detaljer om disse.