Oppdatering av hjemmesiden vår.

Oppdatering av hjemmesiden vår.

Publisert av Lauritz Andre Heskje den 05.01.23. Oppdatert 08.01.24.

Godt nytt år alle sammen!

 

 

Klubben vår er igjen i sterk vekst, og vi i styret har et sterkt ønske om å jobbe for en videre utvikling av klubben vår og Saab miljøet generelt. Og i denne jobben ser vi på hjemmesiden vår som et av våre viktigste verktøy i tillegg til vårt fantastiske forum.

 

Som flere forhåpentligvis har lagt merke til, er vi for tiden i gang med å oppdatere hjemmesiden vår.

Dette er en omfattende prosess som fortsatt er pågående, vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene vi har fått og stadig får.

 

Vi i styret ønsker å benytte hjemmesiden som en informasjonsside for alle Saab-entusiaster. Vi har derfor begynt å skrive om det forskjellige produksjonsmodellene til Saab fra det startet produksjonen til den ble avsluttet, dette finner dere under fanen "Saab modeller". Her har vi samlet mye informasjon, men vi ønsker mye mer. Så om det er noen entusiaster rundt om som sitter på informasjon dere tror vi ikke har, enten digitalt eller brosjyrer/hefter vi kunne fått eller lånt, hadde vi satt utrolig stor pris på det.

Hadde det ikke vært flott om vi hadde hatt bilder av bare norske biler her? Er det noen som har flotte bilder av norske Saab de ønsker dele, hadde det vært helt fantastisk om vi kunne fått de til å benytte på informasjonssidene om de forskjellige modellene.

 

På medlemssidene har vi laget lenker til andre klubber, vi har lagt til lenker vi tror kan være nyttige for Saab entusiaster. Og så har vi laget en oversikt over alle Orio (Saab Orginal) forhandlere vi kjenner til i Norge.

 

"Saab vedlikehold" inneholder blant annet informasjon om lagring/vinterlagring samt vedlikehold og service på de modellene som er omtalt i Saab WIS (Workshop Information System). Her ønsker vi å omtale samtlige modeller, men vi er her avhengige av å lese igjennom service-/verkstedbøker. Om noen har dette og ønsker å dele, tar vi svært gjerne imot dette.

 

Under fanen "Galleri" finner dere bilder fra diverse treff de siste årene. Her håper og ønsker vi at de som arrangerer treff, samlinger og klubbkvelder sender inn bilder til oss, slik at vi kan publisere disse her. Vi tar også svært gjerne imot bilder fra klubbens opprinnelse og helt frem til i dag, gjerne med informasjon om treff/bilder.

 

Fanen "Artikler" vil vi fra og med 2023 benytte til å dele nyttig informasjon om treff, biler, medlemmer, historie og så videre. Om noen har nye eller gamle historier, informasjon, personer eller biler dere vil fortelle om eller fremheve, vil vi svært gjerne snakke med dere om dette.

 

Til slutt må vi nevne kalenderen vår, som vi oppdaterer fortløpende med informasjon om alle Saab-relaterte samlinger rundt om i landet, og litt utenfor også. Dette må ikke være knyttet til Saab Turbo Club of Norway, det viktigste her for oss er å få inn så mye Saab relatert som mulig slik at vi ikke går glipp av noe.

Her kan dere også gjerne ta en titt før ferien planlegges, slik at en kan påvirke sin bedre halvdel slik at ferien kan gjennomføres i nærheten av et arrangement/treff.

 

Er det ellers noe vi skulle hatt på hjemmesiden vår, som vi ikke har i dag, ta gjerne kontakt så skal vi se om vi ikke kan få dette med også.

 

Med vennlig hilsen styret!