Saab Turbo Club of Norways æresmedlemmer.

 

Et æresmedlem er et medlem som har utmerket seg, gjort en innsats utover det vanlige for klubben og/eller Saab miljøet i Norge. Dette klubbens øverste hedersbevis som tildeles æresmedlemmene i format av et diplom, et stort takk fra styret, samt gratis medlemskap og deltakelse på alle klubbens fremtidige arrangementer.

 

 1. Rune Hensel

  Rune er en av klubbens tre grunnleggere og var med å etablere klubben, hjemmeside og forum for alle Saab-entusiaster som vil være med og dele glede, frustrasjon og det gode samholdet vi har den dag i dag. 1. mai 2002 var Saab Turbo Club of Norway etablert.

   

 2. Lars Kaspar Partyka

  Lars Kaspar er en av klubbens tre grunnleggere og var med å etablere klubben, hjemmeside og forum for alle Saab-entusiaster som vil være med og dele glede, frustrasjon og det gode samholdet vi har den dag i dag. 1. mai 2002 var Saab Turbo Club of Norway etablert.

   

 3. Karina Partyka

  Karina er en av klubbens tre grunnleggere og var med å etablere klubben, hjemmeside og forum for alle Saab-entusiaster som vil være med og dele glede, frustrasjon og det gode samholdet vi har den dag i dag. 1. mai 2002 var Saab Turbo Club of Norway etablert.

   

 4. Ingvar Garåsen

Ingvar er maskiningeniør med lidenskap for Saab. Kunnskapen og behjelpeligheten virke til å ingen ende ta. På vårt forum er det flere tusen innlegg av Ingvar hvor han hjelper våre medlemmer. Hans kunnskap om Saab sitt motorstyresystem Trionic, er det få, om noen i Norge i dag som matcher han på.